Honden trimsalon DOG'S CHOICE

afspraken

Wij zijn een professionele hondentrimsalon.Op het moment dat u bij ons een afspraak maakt gaat u akkoord met onze voorwaarden:

 

Wij Werken Uitsluitend Op Afspraak

Het is daarom ook van belang dat de hond ook daadwerkelijk op de afgesproken tijd wordt gebracht en opgehaald. Komt u de hond te laat brengen, dan is het helaas niet meer mogelijk om uw hond die dag te laten trimmen en worden de Kosten in rekening gebracht.

 

Openingstijden:

Dinsdag T/ M Zaterdag Van 9:00 t/m 16:30

Maandag GESLOTEN

Zondag En Feestdagen GESLOTEN

 

Wegens de gebruikelijke voorjaars drukte raden wij u aan op tijd te bellen (minimaal 2 week van te voren) voor een afspraak of nog beter en meer zekerheid direct een vervolgafspraak te maken. Gaat u nog op vakantie? bel dan vroeg genoeg van te voren zodat uw hondje ook lekker fris mee kan op vakantie of naar de oppas.

 

Opgelet!!!

Waneer u verhindert bent, graag minimaal 24 uur van te voren afbellen anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen!

 

Het gebeurt helaas nog te vaak dat mensen niet tijdig afbellen of gewoon helemaal niet op komen dagen, dus graag extra rekening houden met het feit dat wij tijd en personeel inplannen voor uw hondje en als u niet optijd afbeld wij ook de kans niet krijgen om iemand anders het plekje te laten opvullen. Dit is voor zowel ons als andere klanten (die onnodig) langer moeten wachten voor ze terrecht kunnen niet leuk.

 

Waneer de hond loops is?

Als uw hond loops is kunnen wij deze Niet behandelen. Het is daarom ook belangrijk dat zodra uw hond loops is en u weet dat u binnen de loopsheid periode een afspraak hebt staan deze ook optijd annuleerd!

 

 

Onze 7 belangrijkste huisregels en voorwaarden:

1.Zorg dat uw hond goed is uitgelaten voor de behandeling:Met een volle blaas op tafel moeten staan is niet fijn.

2.Wij worden graag vooraf op de hoogte gesteld van gezondheidsproblemen of gedragsproblemen: zo kunnen wij de juiste behandeling geven die dan van toepassing is.

3.Loopse teven kunnen bij ons niet getrimd worden: dit puur om het feit dat wij honden niet opsluiten in kennels en ze hier vrij los mogen lopen, voor ons dus onmogelijk om loopse teefjes van reuen gescheiden te houden. Daarbij is het voor ons qua hygiene niet prettig om een loopse hond op tafel te hebben staan. Wij hopen op uw begrip.

4.Honden met vlooien worden ten alle tijden in de vlooienshampoo gewassen: wij willen het beste voor u en uw hond, vandaar ook een uitstekende vlooienshampoo. Deze is duurder dan de gewone universele shampoo's vandaar dat er 8 euro extra gerekend wordt wanneer wij in de trimsalon vlooien op uw hond aantreffen. Ook zijn wij na het aantreffen van vlooien op de hond met schoonmaakwerk veel meer tijd kwijt aangezien wij besmetting op andere honden uiteraard willen voorkomen. Wij hopen ook hiermee op uw begrip.

5.Minimaal 24u van te voren afbellen, anders zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen: Het gebeurd helaas nog met regelmaat dat afspraken gemaakt worden, maar niet nageleeft worden. U kunt ons bellen van Dinsdag T/M Zaterdag van 9:00 T/M 16:30  wanneer wij niet opnemen kunt u een voicemail achterlaten en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

6.Wij werken uitsluitend op afspraak juist om alle tijd voor u en uw hondje hebben: Wees daarom op tijd! Wanneer u 15 minuten of langer te laat bent, kunnen wij helaas niets meer voor u en uw hondje doen. doordat wij onnodig hebben moeten wachten en in dat geval uw hondje vervalt, zullen ook in dit geval de kosten in rekening gebracht worden. Wees dus optijd om dit soort vervelende situaties te voorkomen.

 

7. Pups zijn welkom vanaf 12 weken, nadat ze de laatste (cocktail) ENTING hebben gehad.